Boooo me

"Saya sayang awak Laa, sebab tuh saya cakap semua ni"
"Mesti awak tak pernah terfikir macam mana sedih saya dengan Rafaa tengok awak sekarang"
"Saya kenal awak, saya tahu awak dulu macam mana, sekarang macam mana"
"Awak tak pernah macam ni Laa"
"walau macam mana awak sedih pun awak tak pernah tunjuk, tapi kenapa sekarang macam ni"
"Saya benci dia sebab buat awak macam ni"
"Awak ingat saya tak tahu ke siapa dalam kepala otak awak tuh bila awak Retweet tweet tuh semua?"
"Awak asyik cakap awak tak boleh, banyak kali cakap memang tak boleh lah jadinya"
"Allah tak akan tolong, orang yang tak nak tolong diri dia sendiri"
"Macam mana Allah nak tolong, kalau awak sendiri tak pernah cuba nak lupa dia"
"Taking roads that lead you to nowhere, how do you expect to get there" mesti tak dengar lagu Bruno Mars, Move on kan.
"Awak kena dengar lagu tuh, baru sedar sikit"
"Kalau dia sayang awak, dia akan terima awak seadanya macam mana awak terima dia jamming, skate"
"Saya kenal awak Laa, pada saya awak tak teruk pun. Tak ada nak kena berubah pun. Macam mana perangai awak bila nak something, bila awak excited bila awak dengan orang, semua tuh diri awak"
"Awak ni baik sangat Laa, orang buat awak pun awak boleh layan dia baik"
-Najah

On the phone dengan Najah for 1 hour and 30 minutes plus. I cried dari first dia cakap sampai habis. Aku tak tahu yang aku dah berubah sampai macam tuh sekali. Aku mengaku yang aku tak pernah macam ni sebelum ni. Kalau break cam haa lantak ah. Nanti lupa jugak. Tapi lama lama baru sedar yang aku masih dekat trmpat yang sama. To be honest, Ya, aku tak pernah cuba move on pun. Cakap je dekat orang nak move on tapi aku sendiri tak pernah letak sikit effort pun nak move on. Macam mana gambar, message yang dah beribu ribu tuh, T-shirt, macam tuh jugak sampai sekarang. Tak pernah delete, tak pernah usik. Elok je terletak dekat dalam phone. Dari dulu sampai sekarang. Tak ada sikit pun yang berubah. Bila Najah cakap mesti nak "Tapi..." Nak "tapi" tuh lagi masalahnya. Semua yang Najah cakap tuh betul. I admit betul sangat. Banyakkkk lagi sebenarnya yang dia cakap, tegur and marah. 1 hours 30mins plus punya conversation memnag banyak lah input dia kan. Tapi sikit pun tk terasa hati sebab apa yang dia cakap memang for the sake of my own good jugak. Tapi itu lah. Bukan senang. Nasib sekarang dekat rumah. Tak terasa sangat. Kalau dekat SI ni memang dah lost dah. 

Thank you so much awak. I love you :*