We are cool liddat

 Hi ,
I don't know what to update actually but feels like I want to talk about the 3 Idiots :) Hihi  3 Idiots which is Diela Rahmat , Diyana Junait and Hazleen Hawari. I love to them to the bits. Why 3 idiots? It is because dalam AAC1101A ada 3 Power Puff girl. The name given by our MAT112 lecturer, Pn Arfah cause diorang selalu bertiga. So we were like so kiteorang ni apa? Kiteorang pun bertiga jugak. Hahaha that's why we created the 3 Idiots :)  Its funny about us is that the way we talk orang tak akan faham. We use sarcasm in our conversation. Kalau kau tak dengan kiteorang daripada mula, kau tak akan faham apa yang kiteorang merepek. Benda yang 3 bulan punya cerita kiteorang still boleh ungkit. Its just so funny. Haha Well at first aku tak reti benda benda macam ni. I used to be a good girl ya knowww ;p but well pengaruh rakan sebaya macam ni lah. So, kalau aku dah pandai menganjing sekarang, blame them both! Tapi tapi Anis je yang boleh jugak lah menyelit. Haha Since dengan diorang aku banyak belajar. A lot of thing especially to be strong. they just know me even baru kenal for like 14 weeks? Aku tak payah cakap apa-apa pun diorang tahu there's something wrong with me. It's like dekat sana diorang jaga aku. Aku ni dah macam adik dah dengan diorang. Ecehh ;p Haha

One of the crazy things that we did, pergi ipoh semata mata nak makan McD and Tutti Fruiti. Sangat menyedihkan sebab SI tak ada McD. Wuwuwuw :'( Padahal time tuh kecoh pasal BERSIH. Konon tak boleh keluar, tak boleh pakai baju kuning and bla bla bla. But hell no! kiteorang keluar jugak. Aku siap pakai baju kuning lagi. Kalau kena tangkap memang mampus! Hahaha Experience naik bas dekat Perak memang challenging! Tak nak cakap banyak, nanti orang Perak bar aku dari masuk Perak. Tak pasal je nanti. k joke ;p

Oh kiteorang dekat UiTM kalau jalan memang tengah tengah alam. Kalau orang lain, diorang yang elak kereta. Tapi kiteorang? Eh tak. kereta yang elak kiteorang. Lepas tuh kalau gelak hmmm memang kalau boleh nak suruh satu SI dengar. Perangai masing masing MasyaAllah sangat tak senonoh.  kiteorang memang tak betul sikit. Kalau dalam class suruh buat group ohh memang tak ada sapa nak group dengan kiteorang so ended up kiteorang beritga jugak. Unless kalau kena satu group lima orang, Baru lah angkut si Anis dengan Raa tuh pun kalau diorang belum ada group. Group AIS masa kena buat spreadsheet presentation, "Eh kita group dengan sapa ni?" okay fine semua dah ada group -.- and last kiteorang bertiga je while group lain haa kaaauu 6 per group. Kan dah cakap semua tak nak kawan dengan kiteorang. Sob sob :'( Masa Presentation AIS tuh kteorang buat Tutts Frutss which slideshow Power point kiteorang sikit gila. Lepas tuh explain everything tak sampai 10 min. But we still managed to get 4/5. Cool en cool en :D Kiteorang ni sangat lah pemalas. Pernah sekali tuh kena buat presentation BEL, kiteorang tak buat. Langsung. Lupa. Haa masa tuh lah baru semua gelabah macam mana ni macam mana ni. Hahaha Myb sebab tu lah takde sapa nak geng dengan kiteorang :/ Haha

kiteorang jenis yang suka gelakkan orang. Kalau pakai kasut purple je, woo Justin Bieber Justin Bieber. Hahaha Lepastu dalam class memang tempat kiteorang belakang sekali. Macam budak lelaki. Sebenarnya kiteorang lah budak lelaki. Hahaha And budak lelaki dalam kelas bukan 7, tapi 10 sebenarnya Hahaha
masing masing fans of Twitter. Agak agak kalau time CTU and BEL bosan semua dok main Tweet. I'm too thankful cause I  have them. Dulu yaya, dengar nama dia from Kaka and Echa je. I never thought that we could be this close. Awal awal masuk SI aku dengan Yaya je but then time CTU Leen duduk sebelah aku. I still remember masa tuh kiteorang tak tahan sangat sangat like sangat sangat nak pergi toilet. Haha tapi takut nak cakap dekat ustaz sebab dia tengah bersyarah dekat depan. So since that day kiteorang memang bertiga kemana sahaja :) Good thing about them diorang tak berkira. kalau setakat hutang  sikit sikit ni tak pernah mintak. Tak pernah suruh ganti. Leen, kadang kadang terharu sangat dengan dia. Dia selalu make sure aku dinner or makan. Kalau aku takde benda nak makan or malas nak turun DM dia ajak makan dekat bilik dia. kalau sakit dia make sure aku okay baru dia pun okay. They are just so nice. I'm happy to have you guys. Serious. Thanks alot for everything :*













Blogging blogging blogging Blogging blogging blogging Blogging blogging blogging Blogging  blogging!
HAHAHAHAHAHHAHHAHAHA!! *only we know this


Love, 
Lala