You've painted my life with different colors, when it was all black and white

MingguDestiniSiswa : K dah berzaman aku baru nak update. Looser je rasa -.- Sumpah penat gila nak mam. Bayangkan lah for 1 week tak boleh basuh baju. Pastu kena pakai baju kurung. Dalam kain pakai tracksuit. Kasut pakai sportshoe. Tudung kena tudung bawal. Tak boleh selimpang or pin sana sini. kena biar lepas kebawah. Then kena make sure ada 3 pin. Buruk beno ghupe. Dalam dewan, tak boleh main phone and tidur. mengadap lahh sang penceramah kat depan tuh. Haihh :/ But to be honest, last day MDS was really touched my heart. Tuhan je tahu bertapa sengsara dan terseksa hati dan tubuh badan ni, tapi sumpah best. And and how famous we are, asyik keluar screen je kan -.- Grr Ohh and as usual, me and friends memang tak lepas usha siswa ;p Haha and OC OC esspecially OC "S" :) Ala but everything ends there. Bila dah start class, semua tuh dah tak ingat dahh.

Kolej Indera Sakti, Blok Angsana, Bilik A218 : Dorm-mates aku semua baik baik and jahat jahat. Okay macam mana tu? -.-" Dayah : Dia sweet. Everytime dia masuk bilik je, she will say "Hi baby" :) I don't care about your past and I don't care what people talk bout you. Remember, I'm always here, to support you all the way. Focus on what you have today. Ignore those bithes. Its funny, bila kau balik last week, aku demam. Then now bila aku balik, kau pulak demam. Hehe. Tak pernah walau sehari kau tak buat aku gelak. Thanks for that :') Hm yaya? Dia okay. Baik hati. Semua benda dia kasi aku pinjam. Haha. Dia ni mulut, perghhhhhh!
Tapi aku tak kisah, as long as you don't do shit with me :) Um Liyana? Dia terlampau lampau bersopan santun. Haih lemah aku. But yea, she's nice :)

ACC1A : Group A. My class. First impression when I know I got group A was "alaaaa nak sama dengan Fatin, Group E" But then, after entered the class and met all the classmates, "Ahhhh! tak sabar nak tunggu hari esok ;p" HAHA few people je tahu why. Hihi saya suka group CTU and BEL saya. Kawan kawan saya lawa lawa semuanya. Diyana Syairah, my partner in everything :)

Thats all for my post this time. Penatttt. byebye :)