DS

I texted Najah when I was online last night "Any new song? Meh kasi google meh" . She replied and her text was out of topic but really touched my heart "Tiba tiba teringat how kita takut, how kita cuak nak jawab paper addmath, entah kenapa" Seriously me too. I feel like studying back. I really missed studying late at night and sometimes I do feel like open back all the books that I already wrapped, waiting for the right time to throw it away. But when I think back what is the point pun kann. SPM is OVER or more to HIGH SCHOOL is OVER,

"Bila ingat tu sume rasa nak nanges kot. Tak tahu knapa. How we used to struggle, study, lepak kat centre" Yesss, we had a lot of fun studying and doing everything together at the centre. There's a lot of things that happened. 3 years I've been taking tuition at the same tuition centre since I was in form 3. And the place was like my own house. My second house. "Lepas ni dah takde dah jalan kaki pegi centre, dah takde dah kena marah dgn family sbb lepak centre je, nak golek golek kat centre, makan burger je, pastu dgn lawak zul sume" Its true, "Takde lagi dah sunset, takde lagi dah pikir nak makan apa malam ni, takde lagi dah duit cukup ke tak. Sumer tuh dah takde dahhh" and times where one of us was like "korang nak makan mana? senja (sunset)? Pergilah, aku nak makan burger je" "dgn kita lepak kat centre je dah macam rumah kedua, pastu kita bergelak ketawa, kita punya extra class yg panjang tu, pastu bekas gula gula kita tuh. Haih" Our extra class like 8 hours and 1 hour break. Imagine how tiring we was.

Situ lahh tempat kita Tido bila penat, makan"DATING" or "BASUH MUKA", lepak, study, bukak aircond sesuka hati macam mak bapak ada share pulak kat situ, and the most thing yang rindu sangat, "BILIK TENGAH". Even if datang centre balik, the feeling is not the same. Dekat centre ni jugak lahh "kita rapat, through thick and thin, up and down" Sir pernah merajuk, sepak terajang. Sir belanja Mcd and KFC for the whole class. Like 60 students. Chokie chokie, Ice cream, burger. What else? Banyak sangattttttttttt. With all the issues yg jadi.  Sumpah nak nangis kot bila ingat balik. Semua student dekat situ friendly gila even lain lain sekolah. Dah macam satu family. Rapaattt. The place where all the gossips and rumours spread easily like "Ohh dia couple dengan budak yg kita nampak tuh kan?" "OMG! dia couple dengan minah tuh ke?" "Why in the world lelaki handsome semua amik prempuan yang not so lawa"  "takde laki lain ke dia nak pilih, I meant like why him?" Usually benda benda ni me and Najah lahh :P Hehe


"Dah breakfast dah?" "Belum, jumm teman roti canai Hajjaz" Apa apa mesti kedai bawah, hajjaz, 99. sometimes macam, "sir kertas graph dah habis",  "Haa kau, amik duit ni beli kertas graph dekat bawah" Anything and everything. Sampai bila kiteorng datang je layanan cukup lah baik. Tip top punya. Well kiteorng ni jugak lahh yang menjana ekonomi kedai dia kan, periuk nasi dia sumer :P There's so much to list. Last but not least, DINAMIK SUKSES, YOU ARE THE BEST TUITION CENTRE EVER! 


DO click for the animation photos